ETK licht - Bronze member DIALux

Bronze Member DIALux

Bronze Member DIALux

DIALux is een professioneel lichtontwerp softwareprogramma dat wordt gebruikt om lichtplannen voor binnen- en buitentoepassingen te berekenen en te visualiseren. Met behulp van DIALux kunnen er gedetailleerde 3D-modellen van ieder project gemaakt worden, rekening houdend met armaturen uit de bibliotheek van het ETK programma.

DIALux software

In de wereld van verlichting draait alles om precisie, efficiëntie en innovatie.
ETK licht - DIALux Bronze memberVoor installateurs en architecten die streven naar perfectie in hun lichtontwerpen, is de juiste software essentieel. Als lichttechnische groothandel en importeur begrijpen wij deze behoefte, en daarom zijn wij trots op onze status als DIALux Bronze Member. Maar wat betekent dit precies voor onze klanten, en hoe kan het je werk als installateur of architect optimaliseren?

Toegang tot het volledige assortiment van ETK licht in DIALux

Als Bronze Member hebben we ons uitgebreide verlichtingsassortiment volledig geïntegreerd in de DIALux software. Dit betekent dat er tijdens het ontwerpen van een lichtplan direct toegang is tot de ETK verlichtingsarmaturen. Je kunt zowel de binnenverlichting als de buitenverlichting eenvoudig selecteren en toepassen in je project, zonder handmatig productgegevens in te hoeven voeren.

DIALux lichtplan met ETK armaturen – Snel en efficient

DIALux staat bekend om zijn nauwkeurige lichtberekeningen. Als Bronze Member zorgen wij ervoor dat al onze producten nauwkeurig worden weergegeven in het programma, inclusief alle belangrijke lichttechnische gegevens zoals lumenoutput, kleurtemperatuur en CRI-waarden. Dit stelt je in staat om realistische simulaties uit te voeren met onze verlichtingsarmaturen. Snel en efficiënt kan er met slechts een paar klikken een ontwerp gemaakt worden
Je werkt met de meest recente productinformatie en kan profiteren van de nieuwste innovaties op het gebied van verlichtingsontwerp en technologie, zonder vertragingen of verouderde gegevens, zodoende ben je altijd geheel up-to-date.

Ondersteuning van onze lichtontwerpers

Als DIALux Bronze Member zijn wij niet alleen leverancier van hoogwaardige verlichtingsproducten, maar ook uw partner in het ontwerptraject. Onze lichtontwerpers zijn getraind in het gebruik van DIALux en kunnen je adviseren bij het maken van lichtberekeningen, het kiezen van de juiste producten en het optimaliseren van je projecten.

Heb je vragen of advies nodig?

Neem gerust contact op met onze professionele medewerkers en ontdek hoe wij je project met de DIALux verlichtingsontwerpen naar een hoger niveau kunnen tillen!